lauantai 7. toukokuuta 2016

Parannusta penkissä!

Muutamat viikot ovat olleet vähän nihkeitä. Kaikki treenit ovat olleet enemmän tai vähemmän pakkopullaa. Viime viikolla tarkoituksen mukaisesti kevennettiin kolmeen kevyeen treeniin, sillä olin tehnyt viisi treeniä viikossa jo viisi viikkoa putkeen. Tosin kolmen treenin lisäksi kävin kummipojan perheen kanssa geokätköilemässä ja siinä tuli sopivaa pk-treeniä 1,5 tuntia.

Saliohjelmaa taas hieman päivitettiin ja sain Kirsiltä treeniohjelman, joka pitäisi jaksaa vetää vielä juoksulenkin jälkeen. Ennen kuin uusia liikkeitä opeteltiin, niin kokeiltiin huvikseen paljonko lähtee penkistä nyt 4 kk:n treenin jälkeen. Alkuun tammikuussa reilun 20 kilon tanko tuntui mahdottoman raskaalle ja sain nostettua sen vain muutaman kerran. Mutta nyt - 22 toistoa! Wohoooo! Eli nyt saa lisätä siihen jo painojakin :)

Viime viikolla, vaikka tein kevennettyä treeniä söin ekaa kertaa vähemmän ja olin selkeästi miinuskaloreilla. Tavoitteena saada se pari kiloa pois, jonka massa kaudella olen saanut. Mutta kylläpä muuten huomasi miten palautuminen kärsii, kun on miinuskaloreilla! Treenaaminenkin tuntui ihan tervan juonnilta! Sykkeet nousi salitreenissäkin 160 kieppeille ja se on paljon, vaikka mulla on luontaisesti korkeat sykkeet! Miten ne fitnesspimut jaksaa tällaista usemman viikon ennen kisaa?!

Mutta ehkäpä ensimmäistä kertaa elämässäni olen muuten treenannut tasaisen nousujohteisesti - niin kuin pitäisikin! Alla kuvat Polar A360 mittarin aktiivisuus- prosenteista, tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuulta. Viimeisin kuva on torstailta, jolloin kävin pelaamassa ekan kierroksen golfia tälle keväälle. Aika hyvät prosentit :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti