sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Peruspuurtamista ja hyvinvointimatkailua

Nyt on ollut hetken aikaa hiljaista blogirintamalla. Syynä perinteinen kiire. Koko lokakuun satsasin ajan töihin ja treenaamiseen. Saliohjelmaani on pariin kertaan tässä ruukattu ja nyt mulla on erikseen jalka- ja käsipäivä. Ja sanonko, että huh! Varsinkin tämä viimeisin ohjelma! Persuslihakset jumisssa useamman päivän (lue: lähes viikon!)...

Mutta sittenpä pääsin reissuun! MyWellneesTravels kutsui mut mukaan viikon mittaiselle matkalle Turkin Alanyaan! Tosin työkiireiden vuoksi mun matkani lyheni neljän päivän mittaiseksi, mutta ehdinpä nähdä edes parin päivän ajan etelän auringon! Lämpötila Turkissa on juuri optimaallinen tähän aikaan vuodesta tällaiselle aktiivilomalle!
Alla pari "herutuskuvaa" hotellilta ja lähialueelta. Hotelli oli lähes uusi ja juuri mun maukuuni sisustettu! Ehdin käymään myös kerran tunnin hieronnassa hotellin alakerran spa-osastolla.
Kuva: Be Outdoor Films / Riku Mäenpää

Tukka märkänä ensimmäisen yhteisen treenin jälkeen!


 
 Läheltä löytyi myös loistavat lenkkeilymaastot ja aikuisten urheilupuisto jumppaukseen!
Hotellimme oli vain aikuisille suunnattu SunPrime CLounge, jonka buffetpöydässä oli laajin salaattivalikoima mitä olen missään hotellissa nähnyt! Puoli kiloa kasviksia ja viittä väriä päivässä oli kyllä helppo toteuttaa! Opettelin myös käyttämään tällaista "hupiranneketta" :) Eli nälkäiseksi tai janoiseksi ei ainakaan jäänyt!
Ja mikä parasta, reissussa pääsi tutustumaan taas uusiin ihmisiin! Satu kirjoittaa blogissaan lisää reissusta täällä http://www.salamatkustaja.com/ ja Raksu täällä http://blogit.apu.fi/raakellignell/siirtymariitti/. Mukana oli myös muita yhteistyökumppaneita MyWellnessTravelsin lisäksi kuten insinööriaivoni rakastama Firstbeat ja Puls Nutrition sekä ihanan lahjakkaat kuvaajat Ömer Acar ja Riku. 

Nyt takaisin taas sateisen harmaassa Suomessa ja töiden parissa. Tänään yritän taas motivoitua salitreeniin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti