maanantai 12. syyskuuta 2016

Aina ei mene niinkuin Strömsössä...

Reilu viikko sitten piti olla ns. kauden pääkisa ja tavoite eli Helsinki Mid Night Run. 10 kilometrin juoksutapahtuma keskellä Helsinkiä pirtsakassa syysillassa. Mutta mulla tapahtumaan osallistuminen rajoittui kavereiden kannustamiseen ja kuskina olemiseen :( Reilua viikkoa aikaisemmin penikat äityi aika pahasti ja siihen päälle vielä flunssan poikasta. Kuumetta ei ollut, mutta kurkku kipeänä ja todella vetämätön olo. Tuli nyt pakollinen lähes parin viikon liikuntatauko. Tosin viikko sitten kävin uimassa, mutta olo oli aika vetämätön ja en uskaltanut sitä Cooperin testiä vielä kokeilla.

Muutamaa päivää ennen kisaa tajusin, että turha mun on nyt juoksusta haaveilla. Ilmoittauduin Espoon rantamaratonin kympille, joka on 18.9 eli ensi sunnuntaina. Kovasti kyllä jännittää, että onnistuuko juoksu, sillä vasta eilen oli sellainen päivä, että olo tuntui oikeasti terveeltä. Kävin juoksemassa 4 kilometrin lenkin, mutta ei se pitkän tauon jälkeen herkulta tuntunut... Sunnuntaina ensimmäisten kilometrien jälkeen vasta päätän, että juoksenko ns. aikaa vai vaan fiiliksen mukaan.

Tänään tapasin pitkästä aikaa PT-Kirsin. Ja omasta tyhmästä halustani halusin käydä "päivän pilaamismittarilla" eli kehonkoostumusmittarissa. Ja sanotaanko näin, että vaikka noi mittarit ovat aina vain suuntaa antavia, niin aika masentavia lukuja sieltä sain... Lihasmassaa on kesän aikana sopivasti karissut ja rasvaa tullut roimasti lisää :( Niin, vaikka kesälläkin tuli liikuttua keskimäärin 4-5 kertaa viikossa, niin saapa sitä syömällä rasvaa lisää. Ja olen huomannut, että paljon liikkuessa mulla on välillä ihan järjetön nälkä, joka vaan jatkuu ja jatkuu...

Sunnuntain jälkeen aloitan taas tehokkaamman salitreenin. Tavoitteena käydä salilla 2-3 kertaa viikossa ja tän päälle maanantain pilates, torstain koristreeni ja yksi 3-5 km juoksulenkki viikkoon. Lupasin nyt sitten katsoa vähän tarkemmin myös ruoan perään, jos painoa sais pari kiloa alaspäin. Viikko sitten tuli varattua reissu joulukuulle Dubaihin, joten se on sopiva välitavoite.  Saa nähdä mitä 10 viikossa saa aikaiseksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti