keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kesän reenejä

Nyt on lomat lusittu. Liikkumista on ollut kuitenkin suht ahkerasti - edelleen viikossa 3-5 kertaa. Salitreenejä yleensä vain kerta viikkoon. Yksi viikko jäi tosin väliin, kun oltiin Sawon mualla.

Golfia on tullut pelattua suhteellisen paljon. Välillä selkä ollut hieman sökönä, kun turhan raivokkaasti ole palloa lyönyt. Tavoitteena oli päästä 18 tasoitukseen, mutta ihan sinne saakka ei ole tänä kesänä päästy. Tasoitus on nyt 19,3 ja vasta eilen kannoin bägin koko 4,5 tuntia kestävän kierroksen läpi. Se oli muuten myös yksi mun tammikuussa asetetutuista tavoitteistani, että olisin siinä kunnossa, että jaksan kantaa noin 8-10 kg painavan bägin koko kierroksen ajan. Miehenkin oli ylpeä, kun kierros meni aika vaivattomasti, vaikkakin peli meni ihan persiilleen :D

Reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen innostuin neulomaan. Syy oli lähinnä se, että halusin puumailoille tietynlaiset ja väriset suojukset ja niitä ei ollut vielä kukaan tehnyt, joten piti siis alkaa itse tekemään :D Nyt on jo kolmas menossa (tosin harjoitteluversioita oli muutama alkuun, sillä ohjetta näihin ei löytynyt ja piti kehitellä omasta päästä).

Insinööriaivona olen myös mittaillut juoksulenkkejäni. Mulla on viime vuodelta tilasto Polar Beatissa ja Facebook minua mukavasti muistuttelee viime vuoden lenkeistä. Koska juoksugeenini ovat edelleen hyvin kateissa kilpailen vain itseäni vastaan. Neljän kilsan lenkin juoksin noin 2 minuuttia kovempaa kuin viime vuonna ja kympin lenkinkin kävin juoksemassa hieman paremmin kuin viime vuonna Helsinki Mid Night Runissa.

HMNR on siis aikalailla tasan kuukauden kuluttua. Tavoite on parantaa kisa-aikaa kahdella minuutilla viime vuodesta. Kirsin kanssa pitänee pitää vielä yksi juoksutreeni ennen kisaa, jotta pääsisin tavoitteeseeni. Aika rajoilla kunnon suhteen mennään...

Uudet juoksulenkkarit kuitenkin tuli hommattua ja uudet juoksulasitkin ettei aurinko häikää silmään.

 Kuukauden ajan ajattelin vetää vielä juoksu/golf-painotteisesti ja sitten taas lisätä salitreeniä. Kirsi varmaan laittaa mut syyskuussa kuntotesteihin ja Cooperin testin ajattelin jossain vaiheessa käydä juoksemassa myös. Tavoite on päästä ikäluokassa kohtalaiseen kuntoluokkaan (eli mun kohdalla jo hyvä!) ja siihen vaaditaan vähintään 1800 m. Se kyllä pitäis olla mahdollista, sillä nopeilla lenkeillä olen päässyt päälle 1600 metriin, vaikka kilometrejä on juostu sen jälkeen vielä useampi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti